Kirjoitan Miikkulin haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista (julkaisukelpoista) tapaani.

Olen tosin jo sen verran kypsässä iässä, että voin olla ihan huoleti kokoaikaisesti omituinen, siitä todistaa tuo toinen testi outouslistan alla.


31006.jpg
Pakkaskuva 1/06

1. Neuloessa munakello hälyttää vartin välein oikaisemaan asentoa. Inhottavaa, mutta "omaksi parhaakseni, ymmärrän sen sitten isona".

2. Jos seison paikallani hieman pidempään, ristin jalat niin, että vain vasen jalka on maassa ja oikea nilkka on vasemman päällä. Kengät kuluvat oudon näköisiksi nilkasta.

3. Pakkomielteinen puuttuminen rasistisiin tai vähemmistöjä loukkaaviin kommentteihin/ns. vitseihin tms. asiattomuuksiin. Esimerkiksi kahvipöytäkeskustelussa pitää oikaista, jos joku puhuu esim. avioliitosta niin, että se koskisi vain miesten ja naisten välisiä suhteita. Oikeamielisyyskytälle piisaa puuhaa ;-)

4. Kotona suodatinkahvia _ei voi_  juoda ilman maitoa, kaikkialla muualla ihan helposti.

5. Aamupalalla jää usein syömättä yksi pieni suupalan kokoinen leivänpala. Juu, silloinkin kun ei ole mihinkään kiire.


Tässä sääntöjä keräileville "Omituisia tapoja" -meemin säännöt.

Kirjoitan X:n haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Tämä lienee jo käynyt niin laajan kierroksen, että haastaminen sikseen.
-----------------
-----------------



You Are 70% Weird
weird-4.jpg
You're so weird, you think you're *totally* normal. Right? But you wig out even the biggest of circus freaks!