Loma alkaa kohta ja sitä ennen on muutama homma ehtinyt valmiiksi, joten lomalla
voi aloitella uusia askareita hyvillä mielin.

Ariann-neuletakki valmistui taannoin. Se on aikas ihana vaatekappale kun viimeistelyhommina oli vain kaksi kainaloiden alla olevaa lyhyttä saumaa. Enimmät langanpäätkin tuli pääteltyä jo neuloessa.

No, onhan toki vielä pingotus.
Tuollaisen yhtenä kappaleena valmistuvan häkkyrän pingottaminen on hiukan hankalaa kun tuntuu että sen kuivuminen kestää liian kauan (näin sadekelillä ainakin). Käärin tuon kahteen pyyhkeeseen ja kävelin hetken rullan päällä niin isommat vesilastit lähtivät.

Ja onhan vielä hankittava napitkin.

Nappikauppaan pitää vielä mennä kun tuohon langan väriin ei tunnu oikein käyvän mikään aiemmin varastoiduista napeista. Kuvan mallissa napit on aika isot ja isoja nappeja nyt just puuttuu. Taidan yrittää löytää jotain mattaa hiilenmustaa...

692826.jpg

Lomalla sitten voi täälläkin alkaa mysteerineulonta, just sopivasti loman alkajaisiksi perjantaina julkaistaan ensimmäinen vihje.

Intouduin tilaamaan ohjeen koeneulonnassa käytettyä lankaa, (
Fiddlesticks JaggerSpun Zephyr, Vanilla) mutta vielä postiluukku ei ole kolahtanut oikeaan sävyyn. Jos se ei ehdi ajoissa, luulisin että jotain lankaa voisi hiukan löytyä vanhoistakin varastoista...